RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB scanpix

- Moyes skal refse Young

Ashley Young er blitt en hodepine for David Moyes.

Manchester Uniteds manager, David Moyes, har i lang tid vært veldig klar på at han ikke liker filming i fotball. Skotten har både uttalt dette til media og overfor spillerne han leder.

Ashley Young sliter imidlertid med å forstå dette.

Tirsdag skaffet han Manchester United et straffespark med et teatralsk fall i en duell med Real Sociedads Markel Bergara.

Robin van Persie satte straffesparket i stolpen, og kampen endte 0-0. Manchester United topper likevel gruppe A i Champions League.

Moyes ville ikke kritisere Young etter kampen, men fokuserte i stedet på dommerens innsats. Marouane Fellaini ble utvist etter å ha fått to gule kort av Nicola Rizzoli. Et par tidligere United-stjerner, Roy Keane og Ray Wilkins, nølte imidlertid ikke med å kalle filmingen til Young patetisk.

Ifølge The Guardian skal Moyes utenfor kameraenes søkelys ha gitt uttrykk for at han vil refse Young igjen.

Young ble kritisert offentlig av Moyes etter at han filmet i en kamp mot Crystal Palace tidligere denne sesongen. Den engelske vingen har bare fått starte to kamper etter denne hendelsen. Dette skader selvfølgelig hans sjanser til å vinne en plass i Englands VM-tropp.

Også Moyes' forgjenger, sir Alex Ferguson, har vært kritisk til juksingen til Young. THe Guardian skriver at managerlegenden ga 28-åringen refs etter både kamper mot Aston Villa og Queens Park Rangers, men at Ferguson i sin selvbiografi mener at kantspilleren har blitt mer voksen på dette feltet.

Det er neppe Moyes enig i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere