RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Afp

- Mulig jeg kalte ham drittsekk

Sist oppdatert:
Men Cristiano Ronaldo ble ikke kalt for klovn.

Det var etter ligamøtet mellom Real Madrid og Athletic Bilbao at stjernene Cristiano Ronaldo og Javi Martinez havnet i munnhoggeri.

Hovedstadslaget vant kampen med 3-0 og sikret seg dermed La Liga-tittelen. Martinez skal imidlertid ikke ha vært imponert.

«Jeg er verdensmester. Det er ikke du. Klovn», skal den talentfulle spilleren ha sagt til verdensstjernen ifølge spansk presse.

Athletic Bilbao-spilleren avviser imidlertid nå at dette er korrekt. Han bekrefter likevel at det skal ha vært en disputt mellom ham selv og Ronaldo.

- Jeg sa ikke til Ronaldo at jeg er verdensmester. Det ville jeg aldri gjort. Jeg er ikke den typen, sier Martinez ifølge Marca.

- Etter kampen ba jeg ham slutte å peke mot våre fans. Det er mulig jeg kalte ham drittsekk, men det er noe jeg får høre i hver eneste kamp, sier han.

Ronaldo reagerte med å knytte neven og hytte i retning av Martinez etter ordvekslingen. Athletic-spilleren er likevel klar på at det ikke er noe ondt blod.

- Neste sesong skal jeg passe på å ta ham i hånden. Jeg vurderte også å ringe ham via Iker Casillas, men jeg tror det skal gå greit, sier Martinez.

- Dette skjer tusen ganger innen fotballen, og det er bare å glemme det, fortsetter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere