RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå bli Høie norsk landslagsmålvakt

Foto: Claudio Bresciano / NTB Scanpix
Det tror i hvert fall Per-Mathias Høgmos elev.

HALMSTAD - DJURGÅRDEN 1-4:

Erton Fejzullahu ble helten da Djurgården banket Halmstad 4-1 på bortebane i Allsvenskan søndag. Etter kampen var tomålsscoreren trist over å miste trener Per-Mathias Høgmo.

Høgmo overtok fredag som norsk landslagssjef, og han forsvinner dermed som Djurgården-trener etter sesongen. I løpet av 20 kamper har han løftet laget fra siste- til 7.-plass og berget Allsvenskan-kontrakten.

Fejzullahu, som sto bak 1-0- og 2-0-målet søndag, mente det er «trist og dårlig» at han og lagkameratene mister den norske treneren.

- Nå kommer det en ny trener som kanskje har et nytt spillesystem og tar med seg nye spillere. Da må vi begynne på nytt igjen. Det viktigste Per-Mathias har tilført er ro. Han har fått oss til å forstå at ikke skal stresse, men beholde roen og tro på oss selv, sa tomålsscoreren.

Han knekte Halmstad med en tidlig scoring i hver omgang. Tidligere Tromsø-spiss Aleksandar Prijovic gjorde 3-0, mens Amadou Jawo scoret 4-1-målet i det 84. minuttet.

- Det er morsomt å se at det løsner for Erton. Jeg har sett tegn på treningene, og han tok et langt steg i riktig retning i dag, sa Høgmo etter den sterke seieren.

Mandag presenterer han sin første tropp som norsk landslagssjef. Han leder Norge mot Slovenia (b) og Island (h) i VM-kvalifiseringen neste måned.

- Nå kommer Kenneth Høie til å bli norsk landslagsmålvakt, flirte Fejzullahu.

Keeperen spilte hele kampen for Djurgården søndag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere