RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå blir det vanskelig å vinne Premier League

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Men Adebayor mener likevel det var sunt å tape mot Fulham.

Etter å ha åpnet Premier League-sesongen med en 1-0-seier over nyopprykkede West Brom, gikk det ikke veien for Arsène Wengers gutter i andre serierunde.

Lørdag tapte Arsenal 0-1 mot Fulham etter mål av Brede Hangeland. Men Emmanuel Adebayor mener at tapet kun fungere som en oppvekker for londonklubben.

- Nå blir tittelen vanskelig å ta ettersom vi har tapt den andre kampen i sesongen. Men jeg tror det å tape mot Fulham kan være en god advarsel for oss. Vi må ikke tro vi er uovervinnelige, sier spissen ifølge Sky Sports.

Den høyreiste angriperen mener Arsenal ikke har råd til å tape slike type kamper om de skal være med å kjempe helt i toppen.

- Spillere som er i en klubb som kjemper om seriegull, så har vi ikke lyst til å tape en eneste kamp. Men nå har vi tapt, og det er det ingenting vi kan gjøre noe med.

Så gjenstår det å se hvordan responsen fra lagkameratene blir og om de hever seg til neste seriekamp. Da venter Newcastle hjemme på Emirates Stadium.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere