- Nå bør RBK gi oss én million

- Uten Daniel Braaten ville ikke Rosenborg vært i Champions League, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold. Nå ber han trønderne gi dem én million ekstra.

25.08.04 16:12

Braaten kostet ikke RBK mer enn en totalpakke på 2,5 millioner kroner. Skeid fikk noe av beløpet umiddelbart, resten skulle 1. divisjonsklubben få avhengig av antall kamper Braaten spilte og om RBK kvalifiserte seg til Champions League.

Dermed tikker det noen kroner ekstra inn på Skeid-kontoen nå.

- Men hvis jeg hadde vunnet 80 millioner kroner i lotto, så ville jeg gitt litt av det til den som fylte ut kupongen for meg. Rosenborg ville ikke vært i Champions League uten Daniel Braaten. Derfor bør de gi oss én million ekstra, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold til TV 2 Nettavisen.

RBK-direktør Nils Skutle må imidlertid skuffe Skeid-treneren.

- Vi har en avtale med Skeid allerede, og de får det vi har avtalt for at vi nå er i Champions League. Men vi har avtaler med flere spillere og klubber som allerede regulerer dette. Det er mange som skal ha penger for at vi nå kom til Champions League, sier Skutle til TV 2 Nettavisen.

Han ramser raskt opp klubber som Sogndal (Robbie Russell), Djurgården (Mikael Dorsin) og Odd (Jan Gunnar Solli). Og det er bare noen få av klubbene som tjente på tirsdagens RBK-seier.

- Mange mener de skal ha penger, men skulle vi gitt ekstra penger til alle så ville vi brukt opp alt vi tjente på Champions League bare på det, fortsetter Skutle.

Diskuter saken her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.