RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå er det nok, jeg trenger ikke slike spillere

FERDIG: Zymer Bytyqi og Sandnes Ulf ser ut til å skille lag.
FERDIG: Zymer Bytyqi og Sandnes Ulf ser ut til å skille lag. Foto: Thomas Winje Øijord (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Asle Andersen bekrefter at stortalentet har spilt sin siste kamp i Sandnes Ulf.

Zymer Bytyqi er på utlån i Sandnes Ulf fra Red Bull Salzburg. Bytyqi blir regnet som et av Norges største talenter, og har landskamper for flere aldersbestemte landslag.

På tross av hans store talent vil unggutten likevel ikke få spille for Sandnes Ulf denne sesongen, skriver Sandnesposten. Begrunnelsen er enkelt og greit at han ikke har holdninger som klubben ønsker av spillerne sine.

– Zymer ville bli, og nå vil han vekk igjen. Nå er det nok. Zymer er heller ikke vår spiller. Han tilhører Red Bull Salzburg, sier Andersen til Sandnesposten.

Vinglete i valgene
Bytyqi har vært ekstremt vinglete i sine valg. I mai 2012 debuterte han for Ulf hjemme mot Haugesund, bare 15 år og 261 dager gammel.

Siden den gang har han rukket å dra til Salzburg, for deretter å savne Sandnes, og bli lånt ut til Sandnes Ulf. I Sandnes har han også ønsket seg bort igjen, men plutselig valgt å bli værende i stede. Nå har klubben fått nok av vinglingen.

- Han fikk en advarsel etter Brann-kampen (treningskamp 8. mars), om at jeg forventet bedre holdninger fra hans side. Han svarte at han ikke kunne fortsette som dette, og at han ville vekk, forklarer Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til Sandnesposten.

Andersen godtar at Bytyqi vil bort, og forteller at han ikke har bruk for spillere som ikke ønsker å bli i klubben.

- Det er greit. Jeg trenger ikke spillere som ikke ønsker å spille her og som ikke har de rette holdningene, sier Andersen.

Godset eller Molde neste?
Både Strømsgodset og Molde skal være interessert i G17-landslagsspilleren, men de skal ønske å kjøpe spilleren fra Salzburg, ikke låne han, slik Sandnes Ulf gjør.

Hvor Zymer Bytyqis fotballfremtid ligger er usikkert, men at han er ferdig i Sandnes er det liten tvil om. 

Overgangsvinduet i Norge stenger mandag, og Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedahåper å få en avklaring innen den tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere