RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå er Lampard irritert

FARSE: Overgangsskandalen rundt Frank Lampard er lite heldig for spiller og klubb.
FARSE: Overgangsskandalen rundt Frank Lampard er lite heldig for spiller og klubb. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Pinlig affære rundt stjernen.

Situasjonen rundt midtbanemann Frank Lampard er i ferd med å bli ydmykende for Manchester City. Det var ventet at veteranen skulle forlate City nå i januar og dra til New York City i USA, men det har ikke skjedd.

Ifølge The Independent har Lampard kontrakt med Manchester City ut den inneværende sesongen. Han er ikke der på lån, slik City har kommunisert utad. Den lyseblå klubben skal ha holdt dette hemmelig for alle.

City har nå innrømmet overfor fansen og Premier League-ledelsen at det som har blitt sagt utad i denne overgangen, ikke stemmer med sannheten.

The Independent skriver lørdag at 36-åringen skal være irritert over denne saken og mener det er ødeleggende for ryktet og troverdigheten hans.

- Løgn og tull
Lampard skriver følgende på sin Facebook-side:

- Jeg vil gjøre det klinkende klart at jeg har lest en masse løgner og tull de siste dagene. Da jeg ble frigitt fra Chelsea i fjor, signerte jeg en forpliktende avtale om å spille for New York i to år fra januar 2015, skriver Lampard.

- Jeg fikk senere muligheten til å trene med City, for å holde meg i form fram til sesongstart i USA. Denne kontrakten har senere blitt forlenget av City og jeg drar derfor til USA først sommeren 2015, skriver veteranen videre.

I fjor sommer ble Lampard presentert som ny spiller for det nystartede amerikanske laget New York City FC, som er deleid av Manchester City.

På klubbens nettside sto det at han hadde signert en kontrakt som var gjeldende fra august 2014. dette viser seg nå altså å ikke stemme.

Lampard var i realiteten på en korttidskontrakt med Manchester City fram til han nylig signerte en ny avtale, som gjelder ut inneværende sesong.

Vil bue
Det er blitt antydet at Lampard har signert for City Football Group, som eier begge klubbene, men ifølge Premier League foreligger det ingen avtaler som tilsier at han skal til New York-laget.

«Frank Lampard er registrert hos Manchester City fram til slutten av 2014/15-sesongen. Premier League har søkt og mottatt forsikringer fra Manchester City om at det ikke eksisterer en avtale mellom klubben eller City Football Group og New York City FC», sier ligaen i en uttalelse.

Det at Lampard ikke har dukket opp i New York har fått fansen de til å rase og mange sier, ifølge Daily Mail, at de nå vil bue på stjernen under kamp, når han først ankommer. Hendelsen er også meget pinlig for Manchester City, som har blitt avslørt i løgn til både supportere og ikke minst ligaledelsen på balløya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere