RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå har Wenger fått nok av stjernen

I TRØBBEL: Arsenal-keeper Wojciech Szczesny.
I TRØBBEL: Arsenal-keeper Wojciech Szczesny. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Hevder Arsenal jakter en erstatter.

Tirsdag ble det kjent at Arsenal-keeper Wojciech Szczesny tok seg en sigarett i dusjen etter londonlagets 2-0-tap mot Southampton i ligaen.

Polakken gjorde ingen god kamp og røykestuntet ble heller ikke tatt godt imot. Keeperstjernen ble kraftig bøtelagt for nikotintrangen.

Nå skriver engelske medier at Arsenal-manager Arsène Wenger begynner å bli lei av oppførselen til sisteskansen og at han nå er på utkikk etter en erstatter.

Siden Szczesny måtte ta på seg noe av skylden for begge målene til Southampton, skal Wenger ha blitt ekstra opprørt over oppførselen i dusjen.

En rekke andre episoder med den polske keeperen skal også ha irritert Arsenals manager. Som da han ble utvist mot Bayern München i Champions League sist sesong og da han tok selfies med lagkompisene etter et møte med erkerival Tottenham. Flere Arsenal-spillere skal også ha reagert på dette.

Daily Mail skriver onsdag at Szczesny selv er sterk i troen på at han er blant verdens beste keepere, men avisen påpeker at dette ofte oppfattes mer som arroganse enn selvtillit blant spillere og trenere i londonklubben.

Wenger skal nå ha gitt speiderne klar beskjed om å finne en erstatter.

Både Chelsea-veteran Petr Cech og Tottenhams Hugo Lloris skal stå på den såkalte ønskelisten til Wenger, men det spørs om byrivalene vil la Arsenal snappe opp disse spillerne. Da må i hvert fall Wenger ut med mye penger.

Arsenal har David Ospina i bakhånd som reservekeeper og han fikk sjansen mot Hull i FA-cupen søndag. Ospina holdt nullen i cupkampen.

Nå spekuleres det i at Ospina kan få en ny sjanse mot Stoke søndag, mens Szczesny kan være på vei ut i kulden og til og med ut porten på Emirates.

Daily Mail skriver også onsdag at Wenger fortsatt har et håp om å sikre seg Morgan Schneiderlein fra Southampton i januarvinduet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere