RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå kan vi gå hele veien

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool er klar for kvartfinalen i Champions League etter en maktdemonstrasjon på tysk jord. Nå tror Rafael Benitez Liverpool kan klare det helt store.

Slik var Bayer Leverkusen - Liverpool minutt for minutt
Bare nesten for Arsenal
Historisk triumf for PSV
Juventus sendte Real ut
Kong Zlatan av Juve

Liverpool kom til BayArena med 3-1 i kofferten fra hjemmemøtet på Anfield. 2-0-seier til hjemmelaget ville vært nok til å sende John Arne Riise & Co. ut av Champions League, men Leverkusen var aldri i nærheten av å true engelskmennene.

Etter 28 minutter fikk Liverpool corner. Steven Gerrard sendte ballen til Luis Garcia, som stusset den i nettet. Fire minutter senere var det duket for Liverpools spanske perle igjen. Ny corner - nytt mål, og kampen var i realiteten avgjort.

22 minutter etter sidebytte satte Milan Baros spikeren i kisten, før Jacek Krzynowek pyntet på resultatet for et svakt hjemmelag.

- Jeg føler vi har spilt bedre kamper, for eksempel mot Olympiakos og Monaco, men vi leverte en solid kamp. Særlig i første omgang, sier Liverpool-manager Rafael Benitez.

Hvem går helt til topps i Mesterligaen?
AC Milan
Lyon
Chelsea
Liverpool
Bayern München
Juventus
PSV
Inter
Porto

Se resultat
- Vi startet kampen veldig bra, holdt et høyt tempo og da vi fikk de to kjappe scoringene ble det mye enklere for oss.

Spanjolen har tatt rødtrøyene til kvartfinalen i Champions League i sin første sesong på Anfield, og innrømmer at han trives med tingenes tilstand.

- Jeg liker meg veldig godt her. Jeg har stor respekt for fansen og for styret. Som manager er jeg veldig, veldig lykkelig i klubben, og jeg setter enormt stor pris på å vinne kamper på dette nivået, sier Benitez.

Nå øyner han håpet for en liten sensasjon i Champions League.

- Nå kan vi muligens gå hele veien, sier han nøkternt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere