- Nå ser Gerrard at noe blir gjort

Foto: EPA/Scanpix

Pål Christian Møller i Liverpools supporterklubb håper Fernando Morientes ankomst til Anfield kan overtale Steven Gerrard til å bli i klubben. - Nå ser han at noe blir gjort, sier han.

13.01.05 07:22

Formann Pål Christian Møller i Liverpools norske supporterklubb (rundt 18.000 medlemmer) er strålende fornøyd med at klubben i hans hjerte endelig har skaffet seg en ny spiss.

- Owen ble ikke erstattet da han gikk til Real Madrid, og så fikk vi skaden på Cisse. Dessuten har også Baros slitt med skader. Folk som har sett kampene til Liverpool denne sesongen, har sett at Liverpool har dominert, men har slitt med å score mål. De har manglet en goalgetter. Det har de nå forhåpentligvis fått i Morientes, sier Pål Christian Møller til TV 2 Nettavisen.

Kan overtale Gerrard
Han håper også på at Moritentes' ankomst kan blidgjøre Liverpools midtbanestjerne Steven Gerrard. Den engelske landslagsspilleren har tidligere etterlyst nye ansikt til Liverpool, og blitt linket bort fra klubben.

- Nå ser Gerrard at noe blir gjort. Jeg håper Morientes med sin rutine og erfaring kan bidra til å skape enda bedre resultater for hele laget, mener Pål Christian Møller.

- Jeg håper Morientes kan bidra til at vi beholder Gerrard i klubben i flere sesonger til, legger han til, vel vitende om at Chelsea frister Gerrard med både rubler og trofeér.

Tilstede på Anfield
Formannen i Liverpools supporterklubb sitter ringside på Anfield i Fernando Morientes' debut mot erkerivalene Manchester United førstkommende lørdag.

- Det blir en fantastisk opplevelse å reise nedover. Jeg har lenge sagt at denne kampen skulle Morientes avgjøre, lenge før han ble signert. Nå ser det ut som jeg får rett. Jeg håper Morientes leverer en drømmedebut, og blir matchvinner mot Manchester United, sier en tydelig fornøyd Pål Christian Møller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag