RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå skal Arsenal smadre rekorden

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)
Gonzalo Higuain kan sette Arsenal-rekord.

Både Daily Mail og London Evening Standard skriver at Arsenal jobber for å gjøre Gonzalo Higuain til klubbens nye stjernespiss.

Et bud på 22 millioner pund skal lokke Real Madrid til å selge den 25 år gamle argentineren.

Dette vil være klubbrekord for Arsenal. Andrej Arsjavin er så langt den dyreste spilleren i klubbens historie, med sin prislapp på 15 millioner pund.

Arsène Wenger liker normalt ikke å bruke så mye penger på enkeltspillere, men franskmannen er under sterkt press for å levere resultater etter åtte trofeløse år.

Ifølge Daily Mail skal Higuain ha sagt ja til en overgang til Arsenal. Han vil tjene rundt 150.000 pund i uka i londonklubben, og dermed bli klubbens best betalte spiller.

London Evening Standard forteller at Real Madrid takket nei til 18,7 millioner pund og foreløpig har forlangt 25,5 millioner. Gjennom å tilby 22 millioner møter Arsenal den spanske storklubben omtrent på halvveien.

Priskravet til Real Madrid skal angivelig ha fått Juventus, som også ønsket Higuain, til å se seg om etter billigere alternativer.

Arsenal skal også være interessert i den spanske U21-landslagsspilleren Asier Illarramendi, som tilhører Real Sociedad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere