- Nå skal United kapre Ribery

Foto: (Reuters/Scanpix)

Manchester United skal stå klare med nytt bud på Bayern Münchens superstjerne.

31.07.09 07:23

David Silva og David Villa spiller fortsatt i Valencia. Og Franck Ribery i Bayern München. Ellers har de fleste av de store som man kunne tro ville flytte på seg, gjort det i løpet av sommeren.

Men ifølge supertabloiden The Sun så har ikke United gitt opp i håpet om å sikre seg franskmannen.

Tyskerne har hele tiden sagt nei til et salg, men tidligere i uka uttalte Bayern-president Franz Beckenbauer at Ribery kunne selges, men i så fall for samme beløp som Cristiano Ronaldo ble solgt for - 94 millioner euro.

Så mye vil ikke United gi, men de har likevel en plan.

Ifølge The Sun kommer de til å by 35 millioner pund for Ribery, men først om 14 dager. Dette fordi han da har krav på en lojalitetsbonus. Ifølge avisa vil han da samtidig be om å få forlate klubben.

Real Madrid og Chelsea har også ønsket Ribery, men spanjolenes uttalelser skal ha irritert tyskerne. Da er de mye mer på talefot med United, og det spekuleres i om United vil kunne få kloa i Ribery hvis de til slutt er villig til å øke budet sitt til om lag 50 millioner pund.

Fortsettelse følger. Garantert.

PS. Bayern München vant torsdag Audi Cup etter å ha slått nettopp Manchester United i finalen. Det sto 0-0 etter ordinær tid, men tyskerne vant straffesparkkonkurransen. Som de pleier. Les mer om kampen her.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.