RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå slipper vi maset

Sist oppdatert:
- Kjedelig, sa noen, men i Lyn var man meget godt fornøyd etter 2-0 over Sogndal.

LYN-SOGNDAL 2-0: Hardtsatsende Lyn måtte vente til fjerde serierunde for sesongens første seier, men mot Sognal var poengene i lomma allerede etter de første 20 minuttene.

Se her for kampfakta og spillerbørs.

Jan Derek Sørensen gjorde 1-0 etter seks minutter. Peter Markstedt gjorde 2-0 etter 19 minutter. Begge etter noe sløvt forsvarsspill hos Sogndal.

- Er det lettelse som preger dere i kveld?

- Nei, dette var mer som forventet vil jeg si. Vi har sett stor fremgang. Også sist mot Odd. Spillerne jobber for hverandre, og samhandlingen begynner å sitte, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Etter de to målene var det ingen stor forestilling på UIlevaal, men Andersen ser likevel mange lyspunkter.

- Vi burde kanskje malt på enda mer, men har full kontroll og scorer to mål. Vi tar med oss det positive til ukas cupkamp og neste ukes kamp mot Ham-Kam, sier han.

Helt sist
For Sogndal endte søndagens kamp med en ny skuffelse. Nå er laget helt sist i Tippeligaen.

- Men ingen grunn til panikk. Med to seirer er vi der igjen. Nå har vi Brann og Fredrikstad i de neste kampene, og det er to lag vi fort kan slå, sa Tommy Øren til NTB.

Banens beste
Lyns Jo Tessem var banens beste spiller, og det er lett å se at Oslo-klubben vil få mye ut av ham før han mest sannsynlig returnerer til Southampton på sensommeren.

- Jeg tror vi var klar over at seieren ville komme før eller senere, men det er greit at den kom. Nå slipper vi litt av maset, sa han til NTB etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere