RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå vil Arsenal selge Fabregas

Foto: MIGUEL RIOPA (Afp)
Sist oppdatert:
Endelig kan 23-åringen få vende tilbake til Barcelona.

Få overgangsrykter har vært presentert oftere de siste årene enn at Barcelona ønsker å hente hjem Arsenals midtbanegeneral Cesc Fabregas til barndomsklubben.

Men Arsenal har plent nektet å selge, til tross for at spilleren selv med all mulig tydelig har signalisert at han kunne tenke seg klubbskiftet.

Har fått prislapp
Etter å ha avslått bud på 30 millioner pund i fjor, og ytret at Fabregas absolutt ikke er til salgs, har Arsenal nå bestemt seg for at de vil slippe ham for 35 millioner pund, melder den britiske tabloiden The Sun – som i ny og ne har rett i det de skriver.

Det er liten tvil om at Fabregas har vært ønsket i Barcelona. Under VM i fjor trakk Barcelona-kaptein Carles Puyol en Barca-trøye over hodet på Arsenal-spilleren i en dårlig skjult flørt.

Lojal
I år har Fabregas imidlertid hatt en svak sesong til ham å være. Skader har satt ham tilbake, og Arsenal innser at det kanskje er på tide å kvitte seg med spilleren.

- Det kjennes som om Cesc har gått så langt han kan med Arsenal. Han har vært hos oss i åtte år, og mener han har vist stor lojalitet, sier en klubbkilde til The Sun.

- Hvorfor skal vi selge
Manager Arsène Wenger sa imidlertid nylig at han ønsket å beholde alle sine stjernespillere.

- Hvorfor skal vi selge Cesc? Vi har bygd et lag rundt ham, og nå har vi Jack Wilshere i tillegg. Vi vil fortsette sånn, sa Wenger.

Les saken: Wenger vil holde på stjernene

Og er egentlig Barcelona villig til å smelle 35 millioner pund på bordet for å forsterke en midtbane som allerede er verdens beste?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere