- Nani slo til lagkamerat

Foto: Getty Images / All Over Press

Ferguson skal være rasende på portugiseren.

29.09.12 11:29

Det har lenge vært spekulert i at Nanis dager på Old Trafford går mot slutten.

Etter en svak avslutning på sist sesong ble portugiseren koblet til Zenit i sommer, uten at en overgang ble gjennomført.

Nå kan mye tyde på at Nani er enda et steg nærmere en United-exit, etter at han skal ha slått til reservespiller Davide Petrucci, det melder Daily Mail.

Det hele skal ha startet med en ordutveksling etter at treningsøkta var ferdig, før Nani kalte 20-åringen til seg i treningsstudioet senere.

Resten av United-laget forventet at de to kun skulle prate om uenighetene, og ble svært overrasket da Nani endte opp med slå italieneren. Det tok dermed ikke lang tid før medspillerne fikk stoppet de to.

United-manager Sir Alex Ferguson vurderer fortsatt hva slags reaksjon han skal komme med overfor Nani, som opplevde å bli byttet ut etter første omgang i bortekampen mot Liverpool.

Zenit var i sommer svært nære å få gjennomført en overgang verdt 25 millioner pund, men denne falt igjennom på grunn av Nanis høye lønnskrav.

Vingen, som har to år igjen av sin nåværende kontrakt, skal visstnok være svært lysten på å fullføre denne med United, etter at hans krav om 130.000 pund i uka ble avslått av ledelsen.

Lørdag klokken 18.30 tar Manchester United imot Tottenham på Old Trafford. Om den kampen spilles med Nani på banen, benken eller tribunen, gjenstår å se.

Kampen følger du naturligvis i vårt livesenter, NaLive.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.