- Nasri må spille bedre

Foto: Olly Greenwood/SCANPIX

Roberto Mancini håper å se Samir Nasri i storform mot gamleklubben Arsenal på søndag.

17.12.11 11:43

Det var få hos Arsenal som ønsket å se Sami Nasri forsvinne til Manchester City i sommer. Men overgangen ble et faktum, og hele 24 millioner pund betalte City for franskmannen.

Nå forteller City-manager Roberto Mancini at Nasri må bedre spillet sitt.

Nasri har glimtvis spilt godt etter sommerens overgang, men det har ikke vært bra nok til å spille seg til en fast plass på laget til serielederne, som har imponert stort i årets Premier League-sesong.

Franskmannen startet riktignok fire kamper på rad tidligere i sesongen, men på mandag var han tilbake på benken for City i oppgjøret mot Chelsea.

Mancini håper nå at Nasri kan vise seg frem allerede i førstkommende kamp mot Arsenal på søndag.

- Etter min mening er Nasri en vinner, en toppspiller. Jeg tror han kan gjøre det bedre, men når man endrer på laget kan man få problemer, sier Mancini ifølge skysports.

- For øyeblikket er kanskje ikke selvtilliten hans veldig høy fordi han ikke spilte mot Chelsea, men hvis han spiller på søndag kan han vise seg frem.

- Jeg vil at Nasri skal spille bedre, for han er en veldig god spiller, sier Mancini.

City gikk på sesongens første tap i Premier League mandag, da de tapte mot Chelsea. Mancinis menn møter igjen hard konkuranse da de tar imot Arsenal på søndag klokken 17.10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.