- Nei, jeg vil ikke spise middag med ham

José Mourinho tror Chelsea skal få det tøft med å overvinne Galatasaray i tirsdagens møte i mesterligaen på Stamford Bridge.

José Mourinho tror Chelsea skal få det tøft med å overvinne Galatasaray i tirsdagens møte i mesterligaen på Stamford Bridge. Foto: Suzanne Plunkett (Reuters)

José Mourinho (51) nekter å ta imot Roberto Mancinis middagsinvitasjon.

17.03.14 22:17

Før tirsdagens mesterligakamp mellom Chelsea og Galatasaray har det oppstått en noe småklein stemning mellom de to lags managere.

Da Roberto Mancini møtte pressen tirsdag, sa han følgende.

- Hvis vi vinner, inviterer jeg ham ut på middag. Og jeg tar regningen, sier Mancini ifølge The Mirror.

Men Mourinho virket mildt sagt lite villig til å dele et måltid med den tidligere City-manageren.

- Nei. Jeg har ikke noen interesse av det, svarte Mourinho da han ble konfrontert om det på pressekonferansen etter Mancini.

- Det eneste vi har til felles er at vi er managere. I mine planer for kvelden skal jeg ikke spise middag med ham. Det eneste vi har til felles er at vi begge er managere for et fotballag, gjentok Mourinho.

Mourinho og Mancini skal lenge ha hatt et lite vennskapelig forhold, etter at førstnevnte overtok etter Mancini som Inter-sjef i 2008.

Mourinho tror det kan bli en lang kamp om avansementet når Chelsea tar imot Galatasaray på tirsdag.

Etter at lagene spilte 1-1 i det første møtet i Tyrkia er returkampen tirsdag åpen. Mourinho tror ikke kampen vil være avgjort etter én omgang.

– I den første kampen var det ene laget bra i den første omgangen, mens det andre laget var bra i den andre omgangen. Det var veldig balansert. Normalt vil den andre kampen også bli slik og resultatet vil stå seg til slutt, sa Mourinho under pressekonferansen mandag.

– Jeg tror ingen av lagene vil få folk til å mene at kampen er avgjort halvveis.

Galatasaray har aldri tidligere vunnet på engelsk jord, men er avhengige av et mål på Stamford Bridge for å ha muligheten til avansement til kvartfinalen.

Gjensynet med Stamford Bridge for Galatasaray-spiss Didier Drogba vil bli spesielt. Chelsea-forsvarer Gary Cahill, som kan få sin 100. kamp for klubben tirsdag, gruer seg til å møte ivorianeren.

– Det blir tøft å møte en slik kvalitetsspiller. Jeg har spilt mot han tidligere og trent med ham, så jeg vet hva han kan, sa Cahill. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag