RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- NFFs forbundsstyre reagerer på Drillo-sparking

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Det avslører en kilde overfor TV 2.

En kilde i Norges Fotballforbund sier til TV 2 at forbundsstyret er oppgitt over valget om å fjerne Egil Olsen som landslagssjef.

Da Per-Mathias Høgmo ble presentert som ny landslagssjef, ga NFF inntrykk av at Drillo var komfortabel med å gi seg.

Senere er det kommet fram at trenerlegenden skal ha blitt knust over vrakingen, og kona Sigrun Vedelden har vært rasende på fotballforbundet.

LES OGSÅ: - Semb visste ikke at Drillo skulle sparkes

Ifølge TV 2 er hun ikke den eneste som reagerer på beslutningen. Fotballpresident Yngve Halléns press for å få Drillo ut skal ha opprørt flere i forbundsstyret.

Under styremøtet som ble holdt samme dag som Drillo fikk beskjeden, var det enighet om at treneren selv måtte ønske å fratre stillingen dersom Høgmo skulle ansettes umiddelbart.

- Det er blitt kjørt et løp som ikke er i samsvar med forbundsstyrets forutsetning. Det var ikke aktuelt fra forbundsstyrets side å fjerne Drillo med mindre han ønsker å gi seg selv, sier en NFF-kilde til TV 2.

Yngve Hallén avviser at han og generalsekretær Kjetil Siem handlet utover forbundsstyrets forutsetning. – Det stemmer ikke. Da må du ha dårlige kilder, sier han til kanalen.

- Vi var alle (på styremøtet) enig om hvordan vi skulle gå fram, sier han videre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere