*Nettavisen* Sport.

- Nicklas rekker kampen

Foto: Jens Nørgaard Larsen

Pappa Bendtner beroliger det danske folk.

24.03.11 08:12

Den danske landslagsspissen Nicklas Bendtner tråkket over og skadet foten under treningen i Helsingør onsdag. Det ble derfor spekulert i om Arsenal-spissen går glipp av den livsviktige kampen mellom Norge og Danmark på lørdag, og ennå er det ikke klart hvor lenge han blir ute.

Optimist
Nå tar pappa Thomas Bendtner bladet fra munnen.

- Nicklas er alltid optimist. så han tror han kommer til å spille, og sier til meg at han blir klar. Det er sånn han er, håper alltid i det lengste. Helt konkret er det simpelthen for tidlig å si noe. Ankelen er hovnet opp og trenger behandling, så får vi vente og se om han blir klar, sier Thomas Bendtner ifølge sporten.dk.

Han tror uansett det er for tidlig å si noe sikkert.

- Jeg pratet med ham like etter treningen, og Nicklas hadde smerter i ankelen. De kjølte jo ned beinet, og da blir det helt følelsesløst. Det holder hevelsen i ankelen nede, og først 24 timer senere kan man se hvor ille det faktisk er. Slik er forstuinger, sier pappa Bendtner.

Tre skader
Likevel er det ikke sikkert at skaden er så lite alvorlig som først antatt.

- Han sa til meg at han hadde hørt et smell i ankelen, men det er vanskelig å vite om det kun var innbilling, siden foten vred seg rundt, sier Thomas Bendtner.

Danskene fikk hele tre skader på onsdagens trening. Nicklas Pedersen har den minst alvorlige skaden - en muskelskade i beinet, mens Nicklas Bendtner har som nevnt fått en ankelforvridning. Simon Kjær har også fått en ankelforvridning, men har i tillegg strukket det ytre leddbåndet, og mister trolig kampen mot Norge.

Danskenes landslagssjef Morten Olsen kalte derfor inn en ny spiss i troppen onsdag ettermiddag, Roda JCs Morten Skoubo.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.