- Noe av det beste jeg har sett

Tidligere landslagstrener Egil «Drillo» Olsen mener 3-0-seieren over Slovenia er noe av det beste Norge har prestert i kvalifiseringskamper. Si din mening.

14.10.04 10:56

-Det er noe av det beste jeg har sett av det norske landslaget i en kvalifiseringskamp. Mest gledelig var overgangsspillet, og det faktum at vi skaper flere store sjanser, sier Egil «Drillo» Olsen til TV 2 Nettavisen.

Han er nå fotballekspert i NRK, og følger fremdeles landskampene med argusøyne.

- Grunnen til at vi skaper mange sjanser, kommer av det gode kantspillet. Vi har savnet slike overganger tidligere, og vi jobbet også mye med dette i min tid. Men i går lykkes det, sier Egil Olsen.

Alle var gode
Den tidligere landslagstreneren, som ledet Norge til VM-sluttspill i både 1994 og 1998, vil ikke trekke frem noen enkeltspillere etter den solide 3-0-seieren over Slovenia på Ullevaal onsdag.

- Jeg mener ikke at noen enkeltspillere utmerket seg spesielt. Jeg har allerede nevnt kantspillerene, som var gode. Bakover hadde vi ingen problemer, og midtbanen var solid, sier Egil Olsen.

Norge scoret ingen av målene mot Slovenia på dødball. Det overrasket Drillo.

- Jeg hadde trodd at vi skulle avgjøre kampen på dødball, ja. Men slik gikk det ikke, innrømmer han.

- Kan komme oss til Tyskland
Olsen tror nå at sjansene for at Norge kan kvalifisere seg til Tyskland-VM, er store.

- Jeg tror sjansene er veldig gode til å bli nummer to i puljen bak Italia. De to beste gruppetoerene går automatisk til VM, men resten må spille kvalifisering, forklarer Drillo.

- Fortsetter Norge i samme spor, tror jeg vi har sjansen til å bli en av de to beste gruppetoerene i VM-kvalifiseringen, og kan automatisk gå til VM, sier den tidligere fotballtreneren, omtalt som «tidenes beste norske landslagssjef».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.