*Nettavisen* Sport.

- Noen er for fornøyde med bare å være her

Foto: Scanpix

Etzaz Hussain var ikke like imponert som Ole Gunnar Solskjær.

25.10.12 23:36

STEUA BUCURESTI - MOLDE 2-0:

Ole Gunnar Solskjær valgte å spare hele 12 førstelagsspillere da han tok med seg sine gutter til Romania for møtet med Steaua Bucuresti i Europa League torsdag.

Molde-sjefen fikk massiv kritikk for den manøveren, men sto fast på at tippeligakampen mot Rosenborg kommende helg er viktigere.

Kritikk fra Hussain
Resultatet ble 2-0-tap og til tider enveiskjøring mot Molde-målet. Etzaz Hussain virket frustrert da han ble byttet ut rett før slutt.

- Det var bare litt frustrasjon. Jeg er her for å vinne. Selv om det er en stor stadion, så vil jeg vinne fotballkamper. Det var bare litt frustrasjon og ikke noe mer enn det. Jeg respekterer selvsagt sjefen sin avgjørelse, sier Hussain til Canal 9.

Den tidligere Fredrikstad-spilleren anerkjenner jobben det unge moldemannskapet gjorde, men var likevel ikke helt fornøyd.

- Vi har med mange nye spillere som får en fin erfaring. Jeg tror det er litt for mange som er litt for fornøyde med bare å være her. Men selvfølgelig, vi har mange unge, noe som gjør at vi gjør noen personlige feil, og vi har ikke den erfaringen som skal til for å ta med oss poeng her.

Stolt Solskjær
Ole Gunnar Solskjær var langt mer fornøyd med det unggutta viste fram i møte med den rumenske overmakten.

- Et par av ungguta vokste noe utrolig i løpet av kampen. Det var tøft i starten da dem hadde veldig tempo og presset oss bakover. Men så har vi en sisteskanse som holder oss inne i kampen igjen. Akkurat i det jeg føler at vi hadde ridd av den verste stormen, så scorer dem to mål på ett minutt.

- Da frykter jeg selvfølgelig hvordan dem skal takle det her, men så er dem helt suverene. Utover i kampen, vokste dem bare mer og mer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Afp/scanpix

Rundspilt
Moldes unggutter fikk virkelig kjørt seg i åpningsminuttene foran et ellevilt hjemmepublikum i Bucuresti.

Allerede etter fire minutter traff ballen tverrliggeren bak Ole Söderberg i Molde-buret etter et frispark i god posisjon.

Vertene fortsatte å rulle opp angrep på angrep og kun heroisk innsats fra Moldes forsvarere hindret en tidlig scoring imot.

Scoringen måtte komme, og det gjorde den etter 30 minutter. Nok en gang ble en avslutning blokkert av Molde-forsvaret, men Vlad Chiriches dukket opp på returen, kastet seg på akrobatisk vis og banket ballen i hjørnet til 1-0.

Og det tok ikke lang tid før Söderberg måtte plukke enda en ball ut av nettet. Iasmin Latovlevici tok med seg ballen framover og fyrte av fra 25 minutter. Foran mål dukket Raul Rusescu opp og styrte inn 2-0.

Bommet på straffe
Et snaut kvarter ut i andreomgangen fikk vertene muligheten til å øke til 3-0 fra straffemerket etter at Magne Simonsen hadde lagt Chipciu i bakken, men Söderberg reddet Cristian Tanases straffe mesterlig.

Simonsen fikk kjørt seg i flere dueller med Chipciu, men kantspilleren sviktet da avslutningsmulighetene bød seg.

Moldes unggutter kan være glad for at det ikke ble flere baklengsmål tidlig i kampen og kan reise hjem med hevet hodet etter innsatsen mot ett godt Steaua-lag.

Kommende helg går trolig et helt annet Molde-lag på banen da Rosenborg er motstander i Tippeligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.