Gå til sidens hovedinnhold

- Noen i Lyn lyver

Morgan Andersens advokat Cato Schiøtz hevder noen i Lyn driver med løgn.

Den tidligere Lyn-direktøren ble torsdag tiltalt i den såkalte dokumentfalsk-saken. Han er mistenkt for å ha forfalsket en kontrakt slik at den nåværende Chelsea-stjernen John Obi Mikel ble Lyns eiendom.

Cato Schiøtz hevder at Morgan Andersen er uskyldig.

- Han hadde håpet på at saken skulle bli henlagt. Men når den ikke ble det, så har han ikke noe i mot at alt i saken kommer frem i lyset, sier Andersens advokat til TV 2 Sporten.

- Har ikke troverdighet
Etter at Lyn solgte John Obi Mikel til Manchester United mente Andersen at det var Mikels agent, John Shittu, som manglet troverdighet.

- Sammenligner du Sir Alex Ferguson og David Gill (Manchester Uniteds direktør, red. anm) med Mikel og Shittus troverdighet, så er det vel ingen tvil hvem som har mest, lo Andersen.

Men nå kan det vise seg at Morgan Andersen ikke har fortalt hele sannheten i den mye omtalte overgangsfarsen som altså endte med Mikel til slutt med Chelsea-spiller.

Advokat Cato Schiøtz utelukker ikke at det kan være noen andre i Lyn som har forfalsket kontrakter.

- I denne saken er det i hvert fal ikke Morgan Andersen som lyver, så da kan det være noen andre i Lyn som lyver, mener han.

- Ufint
Lyn uttalte tidligere denne uken at klubben lenger ikke er part i saken - og tar sterk avstand fra påstandene fra Andersens advokat.

- Jeg synes det er ufint, han forsøker vel bare å ta bort fokuset fra sin egen klient, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene