RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Norge er langt unna Champions League-standard

HENTER INGEN NORDMENN: Ronny Deila sier at han ikke har noen planer om å hente nordmenn til Celtic.
HENTER INGEN NORDMENN: Ronny Deila sier at han ikke har noen planer om å hente nordmenn til Celtic. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Ronny Deila har ingen planer om å hente Strømsgodset-spillere til Celtic.

Mandag møter Ronny Deila for første gang sine spillere etter at han ble ansatt som Celtic-manager 6. juni.

Nordmannen møtte onsdag pressen i Skottland, som var nysgjerrige på om Deila kom til å signere noen spillere fra Strømsgodset før Champions League-kvalifiseringen starter.

Champions League-standard
Den tidligere Godset-treneren var imidlertid klar på at det neppe kommer til å skje. Han mener nemlig at hans tidligere elever ikke er gode nok for Champions League.

- Norsk presse har spurt meg om dette tusen ganger. Hvis man skal spille for Celtic trenger man å ha Champions League-standard, Norge er selvfølgelig langt unna det, forteller Deila Scottish telvision

- Men det kan komme spillere til Celtic fra hele verden. Det kommer bare an på hvem som jobber hardest. Vi får se hvor de beste spillerne er. Vi skal gå etter talent og etter spillere som har kvalitet eller som kan få det. Vi har dyktige speidere, så vi får se om spillerne er norske. Jeg håper de er skotske, det hadde vært det beste, forklarer den nye Celtic-manageren. 

Vil satse på Gordon
Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey, som for øyeblikket representerer Ghana i fotball-VM, er blant spillerne som har blitt koblet til Celtic.

Deila forteller imidlertid at han håper å beholde Craig Gordon i Celtic-buret.

- Gordon har vært en fantastisk keeper. Han har vært skadet i en periode, men ser ut til å kunne trene nå. Beholder vi ham, så har vi en veldig god målvakt, sier Deila.

Celtic var overlegne i den skotske ligaen forrige sesong. Klubben vant soleklart med 99 poeng, 29 poeng foran Motherwell som ble nummer to.

Det er med andre ord ikke annet enn seier som er godt nok for Ronny Deila når ligaen starter opp igjen til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere