Gå til sidens hovedinnhold

- Norges grisespill ødela

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Slovenias trener var ikke til stede på Ullevaal onsdag. Eller, det skulle man i hvert fall ikke tro når man hører uttalelsene hans.

NORGE – SLOVENIA 3-0: - Det ser ut som de er blitt skutt hver gang noen er borti dem, sa Thomas Myhre til TV 2 Nettavisen om Slovenia. Det hadde vært morsomt å høre reaksjonen fra Slovenias trener på den uttalelsen.

Dommer Valentin Ivanov kjørte en svært streng linje og delte ut seks gule kort i første omgang. Norge fikk fire – Slovenia to. Men kampen var overhodet ikke grisete. Det mente i alle fall ikke 24.000 tilskuere på Ullevaal onsdag.

Bortsett fra da Morten Gamst Pedersen ble slått i ansiktet av Goran Sukalos albue etter en times spill. Dommeren stod bare fire meter unna, men fikk ikke episoden med seg. Og delte heller ikke ut et eneste gult kort etter pause.

Likevel klaget Slovenias trener etter kampen.

- Det var mye stygt spill, noe vi ikke er vant med. Det så kanskje uorganisert ut hos oss i andre omgang, men det kommer av det stygge spillet og de skadene nøkkelspillerne våre fikk i første omgang, sa Slovenias trener Branko Oblac etter kampen.

Han siktet til de to største stjernene; Milenko Acimovic og Nestja Ceh. Begge ble pepet ut i hele andre omgang. Det er belønningen for å spille skuespill under fotballkamper på Ullevaal.

Og slik skal det være.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger