RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Norsk 15-åring til United

Foto: Terje Pedersen (ANB)
Sist oppdatert:
Etter planen flytter han til England 1. februar.

Ifølge Dagbladet kommer talentet Mats Møller Dæhli til å signere for Manchester United i løpet av denne uken. Så fort alt papirarbeidet er på plass blir 15-åringen klar for den engelske klubben.

Møller Dæhli spiller til daglig for Stabæk og har også kamper for det norske G15-landslaget. 15-åringen er sønnen til VG-kommentator Truls Dæhlie og Dagbladet-fotograf Mette Møller.

Unggutten imponerte stort i en turnering med G15-landslaget i Frankrike for to uker siden. Etter kamper mot Frankrike, Nederland og Spania ble 15-åringen kåret til turneringens beste.

Møller Dæhli har tidligere vært på flere treningsopphold med Manchester United, og etter planen vil han flytte til England 1. februar.

- Han har en overlegen teknikk, blikk for spillet og er en veldig god avslutter. Et eksepsjonelt talent, sier talentutvikler i Stabæk, Pål Berg til Dagbladet.

Unggutten er i første rekke tiltenkt en plass på United ungdomsakademi, og ifølge Berg har det vært snakk om en overgang i lengre tid.

15-åringen har spilt aldersbestemt fotball for Lyn og Lyn/NTG, fikk også kamper for klubbens andrelag i 3. divisjon, men etter konkursen har han spilt juniorfotball og 2. divisjon for Stabæk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere