RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ønsket av storklubber i Europa

Sist oppdatert:
Supertalentet Håvard Nordtveit er ikke bare ønsket av Arsenal.

16-åringen er nemlig lenge blitt fulgt av Tottenham og den franske klubben Bordeaux.

Og i fjor var forsvarspilleren svært nære en overgang til Manchester United . Men overgangen strandet fordi FK Haugesund krevde en overgangssum årets seriemester i Premier League ikke var villig til å betale.

- Vi har fått mange konkrete og hyggelige henvendelser på Nordtveit. Det er snakk om store europeiske klubber, bekrefter Haugesunds sportslige leder Nils Halvor Berge overfor Nettavisen.

Wenger på besøk
På søndag tok selveste Arsene Wenger turen med Ryanair til Haugesund med ett mål for øyet: Franskmannen ville kjøpe Håvard Nordtveit.

Men sent søndag kveld ble forhandlingene brutt. Arsenal var ikke villige til å betale den overgangssummen FK Haugesund krever for sin juvel.

- Den prisen FKH kommer med er umenneskelig, den er i overkant for mye, sier hovedpersonen selv, Håvard Nordtveit, til Haugesunds Avis.

Millionbeløp
Han vil ikke vil nevne hvilke summer det dreier seg om, men etter TV 2 Sporten erfarer dreier det seg om et totalbeløp på over 10 millioner kroner.

Manchester United kom i sin tid med et bud på rundt 400.000 kroner, og var ikke villige til å øke sitt tilbud.

Nils Halvor Berge beroliger imidlertid Nordtveit med at han fremdeles kan ende opp i Arsenal.

- Det ble et trivelig møte med Arsenal. Men vi ble ikke enige ved denne korsveien. Vi ble imidlertid enige om å holde kontakten, sier Berge.

Og fortsetter:

- Vi har ikke avsluttet dette kapittelet. For vår del ønsker vi å ha Nordtveit her hele sesongen, men Arsenal ville ha ham over umiddelbart, sier han.

- Ikke avsluttet
- Frykter du at Arsenal skal trekke seg ut fra forhandlingene på grunn av deres priskrav?

- Nei, jeg frykter ikke det. Vi er fremdeles i samtaler med dem. Enten blir vi enige eller så blir vi ikke enige. For Håvard sin del så er jeg sikker på at han kommer til få flere store fotballopplevelser i fremtiden, svarer Berge, som og minner samtidig om følgende:

- Vi skal ikke mange måneder tilbake før Manchester United var inne i bildet. Da var det der spilleren helst ville. Og sånn vil det nok være fremover også.

- Vi er en part også
Berge gjentar at FK Haugesund er innstilt på å komme frem til en løsning med Arsenal.

- Vi ønsker å komme frem til en gledelig løsning, som også klubben er tjent med. Det kan ikke bare Arsenal og spilleren som er fornøyd etter overgangen. Vi er en part i dette, vi og, slår Berge fast.

- Når regner dere med en avklaring?

- Det er vanskelig å si noe om det nå, men vi utelukker ikke at noe kan skje allerede i sommer, svarer Haugesunds sportslige leder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere