Gå til sidens hovedinnhold

- Nytt bud fra United

Manchester United intensiverer jakten på Owen Hargreaves.

Onsdag kveld tok United på ny kontakt med Bayern München, og det er ventet at de nåværende serielederne i England legger inn et bud på 15 millioner pund for midtbanespilleren.

Det var også kontakt de to klubbene imellom på nyttårsaften.

Sir Alex Ferguson mislyktes i sine forsøk på å hente engelskmannen til Old Trafford i sommer, selv om Hargreaves gjorde det overtydelig i Tyskland at han ville til England. Det virket imidlertid bare å gjøre sjefene i München-klubben enda mer bestemte på å beholde Hargreaves.

Den anvendelige spilleren, som var Englands beste spiller i sist sommers fotball-VM, har knapt spilt fotball denne sesongen etter at han brakk beinet i september. Han er nå på god vei tilbake igjen. Han vil dog ikke være tilgjengelig for spill i Champions League, dersom det skulle bli en overgang til Manchester United.

Uniteds styreformann David Gill går langt i å antyde at Hargreaves er den eneste spilleren United kommer til å forsøke seg på mens overgangsvinduet er åpent i januar.

- Pengene er der, men tradisjonelt sett gjør vi unna de fleste spillerkjøpene våre på sommeren. Jeg tror det kommer til å fortsette. Vi har allerede hentet Henrik Larsson, mens en rekke spillere som har vært på lån, er tilbake i klubben, sier han til The Sun.

Men legger til:

- Ting kan forandre seg. Hvis det er et område vi ønsker å gjøre noe, så gjør vi det. Men i øyeblikket planlegger vi ingen store overganger.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene