RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO FILES / ANDREW YATES

- O'Neill erstatter Grant

Sist oppdatert:
Managerbytte i West Ham på trappene.

Martin O'Neill skal være på vei inn som manager for West Ham. Det melder flere engelske medier lørdag.

Den tidligere Aston Villa-manageren skal angivelig overta plassen til Avram Grant etter lørdagens Premier League-kamp mot Arsenal.

Klubben ligger sist i Premier League, men har tatt seg til semifinale i ligacupen der de også vant første kamp mot Birmingham med 2-1.

Rekordsvak start
Grant ble hentet til West Ham fra Portsmouth før denne sesongen, men ledet londoneren til deres verste sesongstart noensinne i Premier League. Kun to kamper var vunnet i slutten av november. Nå står klubben med fire serieseirer av 22 mulige under Grant.

Den pressede israelitten sa senest fredag at hadde sin fulle konsentrasjon på oppgaven om å redde klubben fra nedrykk.

- Dette bekymrer meg ikke. Jeg har en jobb her og må konsentrere meg om den. Jeg elsker klubbens framtidsplaner. det er en stor, stor utfordring, sa Grant, og la til at West Ham har gjort framskritt og ikke er noe dårligere enn de sju andre klubbene nederst på tabellen.

Ettertraktet
Nå skal O'Neill, som tidligere har blitt koblet til langt større klubber enn West Ham, etter alt å dømme ta over ansvaret for det nedrykkstruede London-laget.

Nordirens forrige managerjobb var i John Carews Aston Villa. Der sluttet 58-åringen ved sesongstart etter uoverensstemmelser med klubbledelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere