- Ødegaard på besøk i Liverpool

- I LIVERPOOL: Landslagsspiller Martin Ødegaard.

- I LIVERPOOL: Landslagsspiller Martin Ødegaard. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Det hevder engelsk presse.

03.12.14 23:09

Den engelske avisen Daily Mail skriver at Martin Ødegaard onsdag har vært på omvisning hos Premier League-klubben Liverpool.

Den norske 15-åringen skal være der sammen med faren Hans-Erik Ødegaard, skriver avisen og formålet med turen skal være å se nærmere på storstuen Anfield, treningsanlegget Melwood og byen for øvrig.

Flere norske medier har tidligere meldt at Liverpool er blant klubbene den norske landslagsspilleren hadde planer om å besøke nå i vinter.

Overfor TV 2 har Ødegaard innrømmet at nettop Liverpool er favorittklubben.

15-åringen skal ifølge Daily Mail møte manager Brendan Rodgers torsdag.

Fra før har han vært på besøk i Real Madrid og etter sigende skal han også innom Barcelona og andre storklubber i løpet av kort tid.

Ødegaard, som har gjort seg bemerket i Tippeligaen for Strømsgodset denne sesongen, er meget ettertraktet og en rekke storklubber jakter ham.

Engelske Sky Sports meldte forrige uke at Manchester United også er med i kampen om unggutten for fullt, mens Bayern München, Borussia Dortmund og Ajax er andre klubber som har vist interesse for vidunderbarnet.

Den spanske avisen Marca har tidligere hevdet at storklubben allerede skal ha kommet med et tilbud til unggutten, men Ødegaard har det ikke travelt.

I et eksklusivt intervju med Nettavisen nylig sa han følgende:

- Jeg skal ikke ut for å spille noe annet enn seniorfotball, det er helt sikkert.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.