- Ødegaard på Real Madrid-besøk

I MADRID? Martin Ødegaard hevdes å ha vært på Real Madrid-besøk.

I MADRID? Martin Ødegaard hevdes å ha vært på Real Madrid-besøk. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Det hevder velrenommert Real Madrid-journalist.

03.11.14 18:07

Den spanske journalisten José Luis Sánchez, som jobber for TV-kanalen La Sexta, hevder på sin twitterkonto at Martin Ødegaard mandag har vært på besøk på Real Madrids treningsfelt Valdebebas.

- Real Madrid ønsker å signere Martin Ødegaard. Han var på Valdebebas for andre gang i dag, skriver José Luis Sánchez på Twitter.

– Han er i utgangspunktet en av de journalistene med best rykte. Han har vært først ute med mange av kontraktsforlengelsene i Real Madrid. Hvis han melder det, vil jeg tro at det ligger noe i det, sier Petter Veland til Aftenposten.

Han er ekspert på spansk fotball, jobber i C More og er Nettavisen-blogger.

Magne Jordan Nilsen dekker Strømsgodset for Drammens Tidende. Han skriver på Twitter at han mandag har pratet med Godsets sportssjef Jostein Flo om det påståtte Madrid-besøket.

- Han vil verken avkrefte eller bekrefte at Ødegaard er i Madrid. Andre kilder i klubben sier de ikke vet, skriver Nilsen på Twitter.

- Ødegaard har fri dag i likhet med resten av laget. Sånn sett kan han fint tilbringe den fridagen i Madrid. Det har for øvrig vært klart en stund at Godset har fri i dag. Med andre ord mulig å legge planer, legger han til.

Ødegaards kontrakt med Strømsgodset strekker seg ut neste sesong.

P.S: Nettavisen har ikke kommet i kontakt med pappa Hans Erik Ødegaard. Ifølge TV 2 nådde kanalen en spansk telefonsvarer da de ringte ham, mens Nettavisen nådde en norsk telefonsvarer.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.