RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
RETUR? Per Ciljan Skjelbred kan ende opp tilbake i Hertha Berlin.
RETUR? Per Ciljan Skjelbred kan ende opp tilbake i Hertha Berlin. Foto: John Macdougall (AFP / NTB scanpix)

- Ofrer Skjelbred for å sikre stjerneskudd

Nordmannen skal være på vei bort.

Framtiden til Per Ciljan Skjelbred i tyske Hamburg er høyst usikker.

Forrige sesong ble nordmannen lånt ut til Hertha Berlin, der han gjorde sine saker bra og mye tyder på at Hamburg ikke ønsker Skjelbred tilbake.

Tyske Bild skrev i mars at klubben ønsket å selge ham. Nå tyder mye på at midtbanemannen kan ende opp tilbake i Hertha Berlin neste sesong.

Sky Sports-reporter Greame Baily skriver nemlig på Twitter at Hamburg er svært lystne på å sikre seg Hertha-spilleren Pierre-Michel Lasogga.

Han gikk på lån motsatt vei da Skjelbred ble leid ut i fjor og gjorde sine saker bra i Hamburg. Nå er klubben favoritt til å få til en permanent overgang.

Baily skriver at Hamburg vil tilby penger pluss Skjelbred for å få en avtale.

Når det gjelder Skjelbred hadde også han en svært god sesong i Hertha sist sesong og fikk mye skryt for den jobben han gjorde i klubben. Det ble totalt 26 kamper på nordmannen og han scoret to ganger for klubben.

Skjelbred kom til tysk fotball fra Rosenborg i 2011, men fikk lite spilletid i sin første sesong i Hamburg. Det påfølgende året ble det litt bedre.

Allerede måneder etter at han kom til Hamburg ble Skjelbred stemplet som en flopp av magasinet Kicker og journalist Bisher Fehlgriff.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere