RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ojo har mistet troverdigheten!

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
Sist oppdatert:
Alexander Aas tente på alle plugger etter harde beskyldninger fra Kim Ojo.

GODSET - BRANN 1-0:

MARIENLYST (Nettavisen): For mens hjemmelaget sikret en fortjent seier mot Brann, var det duellene mellom Brann-spiss Kim Ojo og Godset-stopperne Glenn Andersen og Alexander Aas alle snakket om både under og etter kampen. Ingen la noe i mellom, og temperaturen ute på banen nådde ofte kokepunktet. Til slutt byttet Brann ut Ojo. Spissen hadde fått et tidlig gult kort, tilsynelatende for munnbruk eller protester, og risikerte rødt.

- Det var en riktig avgjørelse av treneren å bytte meg ut. De forsøker å skade meg - enten hadde jeg blitt skadet eller så hadde jeg fått rødt kort, sier Ojo etter kampen.

De beskyldningene reagerer Godset-kaptein Alexander Aas kraftig på:

- Sa han det? Da mener jeg han virkelig må gå i seg selv. Han begynner å miste troverdigheten, etter beskyldningene mot Nybergsund også, sier Aas til Nettavisen.

- Faktum er at han var på etterskudd flere ganger. Det skjer i fotball det, det var aldri stygt og ikke noen skitne triks. Vi forsøkte heller aldri å få han utvist, sier Godset-kapteinen.

Buet ut Ojo
Brann-trener Rune Skarsfjord bekrefter at han tok Ojo av banen fordi det nærmet seg rødt kort. Dommeren ga beskjed til Brann-kapteinen om at Ojo var i nærheten av å bli utvist, og da var det bare å ta spissen av banen. Ojo smilte og gjorde tegn for at han ville ha mer buing da han tuslet av matta.

Ojo ble nemlig buet på av publikum gjennom stort sett hele kampen, og særlig etter en situasjon der han ble liggende skadet, men kom inn på banen igjen ganske raskt. Fordi Brann ikke spilte ut ballen da de hadde sjansen, gjorde heller ikke Godset det da de overtok den. Derfor lå Ojo skadet i Godsets sekstenmeter i minst ett minutt.

Til slutt var det faktisk - ironisk nok - Alexander Aas som spilte ballen ut over sidelinja for at Ojo skulle få behandling.

- Jeg elsker at de buer. Når de gjør det, får det meg til å føle meg viktig. Det er fotballens språk, sier Ojo.

Godset på andreplass
Kampen var god, dramatisk og sjanserik. Utfallet hadde kanskje vært annerledes om Erik Mjelde hadde satt ballen i mål etter 12 minutter - på innlegg fra Ojo etter han vant en av mange dueller med Glenn Andersen, klarte utrolig nok Mjelde å sette ballen over tverrliggeren fra kloss hold. Det var en kjempemiss.

Muhammed Keita, Øyvind Storflor og Ola Kamara svarte med gode Godset-sjanser i førsteomgangen. Det var også bra med sjanser etter hvilen, der Carl-Erik Torps avslutning i nettveggen fra fem meter nok var den største.

Helt til Glenn Andersen var lengst framme på en crosser som Alfred Sankoh headet tilbake foran mål. Målet tre minutter før full tid var et topplag verdig, helt på tampen etter massivt press mot motstanderlaget. Godset ligger nå på andreplass, bak lederlaget Tromsø på målforskjellen.

- Jeg er stolt over at vi klarer å være så tålmodige. Vi vinner fortjent, mener Godset-trener Ronny Deila.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere