*Nettavisen* Sport.

- Ole er fantastisk

Alex Ferguson er sikker på at Ole Gunnar Solskjær kommer tilbake på banen i god gammel form. - Han er utrolig sterk mentalt, sier United-manageren.

10.01.05 14:42

Sir Alex Ferguson full av beundring for Ole Gunnar Solskjærs målrettede jobbing mot comeback, etter måneder og år med skadefrustrasjoner.

- Han er veldig grundig, og planlegger og forbereder hvert minste detalj på veien tilbake, sier Ferguson til Manchester Evenening News.

- Han tar notater av alt han gjør. Han er en fantastisk profesjonell utøver, og jeg bekymrer meg overhodet ikke for ham. Jeg lar ham bare holde på på egen hånd.

Lojal
Nettopp derfor nekter Alex Ferguson å avskrive 31-åringen i fremtidsplanene. Solskjær har vist en fantastisk lojalitet til klubben han signerte for i 1996, og takket blant annet net til et tilbud fra Tottenham på et tidspunkt han slet med å komme med i United førsteellever.

Nå åpner managere for å gi plass til nordmannen når United-troppen samles til sommeren for oppkjøring til neste sesong.

- Ole er helt fantastisk. Mentalt sett er han helt utrolig. Jeg tror han har et sterkt ønske om å komme tilbake. Det er ikke enkelt, men han er så godt forberedt at han kommer til å gi meg eksakt beskjed om hvilken dag han vil gjøre comeback. Det er bare sånn han er.

To operasjoner
Solskjær har spilt 329 kamper for Manchester United, 130 av dem som innbytter. Da David Beckham forlot United til fordel for Real Madrid før fjorårssesongen, trodde de fleste at nordmannen skulle overta Beckhams plass på høyreflanken på permanent basis.

Men så begynte i stedet nedturen. 31-åringen har vært gjennom to operasjoner de siste to sesongene, og har bare vært på banen en håndfull kamper de siste to årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.