*Nettavisen* Sport.

- Opprør i Aston Villa

Foto: AP/Scanpix

Åtte Aston Villa-stjerner vurderer å dra etter Gerard Houlliers siste påfunn.

25.03.11 12:21

Det skriver Daily Mail.

I en såkalt eksklusiv sak hevder avisa å vite at Gabriel Agbonlahor, Stiliyan Petrov, Richard Dunne, James Collins, Brad Friedel, Ashley Young, Luke Young og Stephen Warnock alle er i tenkeboksen på om de vil spille videre for klubben.

Og det skal være Houlliers skyld.

Den franske manageren har bannlyst alt av mobiltelefoner i Villas garderobe, og har også fått på plass et omfattende straffesystem. Første gangen en spiller for eksempel kommer for sent til trening trekkes han ti prosent av lønna. Neste gang er det 20 prosent og så videre.

Dessuten har han tatt bort spillernes mulighet til å ytre misnøyen sin direkte med eier Randy Lerner. Alle som ønsker å snakke med Lerner må nemlig først få tillatelse fra Houllier.

Franskmannen har fått på plass de nye reglene i et forsøk på å redde klubben fra nedrykk. Det er kun ett poeng som skiller laget fra nedrykk, men spørsmålet er om de nye ordningene kan virke mot sin hensikt.

Verst for Villa vil det nok være om Ashley Young forlater klubben. Manchester United, Liverpool og Tottenham skal alle være interessert i ham. Agbonlahor og Petrov har begge vært henvist til benken i noen av de siste kampene, mens Dunne og Collins var involvert i fyllebråk på et spa for kort tid siden.

Eierne støtter imidlertid Houllier.

- Vår beste sjanse til å overleve er med Gerard, sier administrerende direktør, Paul Faulkner.

PS. Aston Villa fikk med seg tre 6. plasser på rad under Martin O´Neills ledelse før Houllier overtok.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.