*Nettavisen* Sport.

- Opprør mot Michael Laudrup

Foto: Joe Giddens / Pa Photos

Spillerne savner angivelig Brendan Rodgers, som dro til Liverpool.

Det er ikke mer enn tre måneder siden Michael Laudrup kom til Swansea som manager, som arvtageren til Brandan Rodgers etter at nordiren dro til Liverpool, men allerede nå er det misnøye mot dansken.

Til tross for at Swansea befinner seg på en solid ellevteplass i Premier League, skal spillerne være så misfornøyde med Laudrup at de har hatt flere hemmelige møter med styreleder Huw Jenkins.

Misnøyen handler ifølge Daily Mail om Laudrups treningsmetoder, som ikke er like avanserte som Brendan Rodgers' sine.

Det siste møtet mellom styrelederen og spillerne fant sted i forrige uke, før lørdagens 2-2-kamp mot Reading. Laudrup krever at laget forandrer taktikk, men spillerne er motvillige til danskens metoder.

Daily Mail skriver at spillerne til og med reagerer på at de ikke får nok fysisk trening, og at enkelte av dem blir igjen etter treningsøktene for å trene utholdenhet selv.

Brendan Rodgers ledet Swansea til opprykk i 2010/11 og til en smått sensasjonell ellevteplass i Premier League forrige sesong. Han er nå i Liverpool, hvor det enn så lenge går rimelig trått.

Misnøyen mot Laudrup skal ha vært merkbar i spillergruppen i Swansea helt siden sesongstart, mener Daily Mail å vite.

Huw Jenkins har imidlertid ingen planer om å sparke Michael Laudrup, og føler seg trygg på at dansken kan ta vare på kontinuiteten i klubben. Styrelederen bekrefter angivelig at han har møtt spillerne uten at Laudrup har fått vite om det.

- Det tar alltid tid før det blir ro i en klubb etter et managerbytte, spesielt når en klubb har gjort det bra, mener Jenkins.

- Alle har forskjellige tilnærminger og dette er ikke unormalt etter at Brendan Rodgers dro til Liverpool. Michael kjente til klubbens filosofi da han kom hit og den vil ikke forandre seg, uansett om han er manager eller ikke, legger han til.

Swansea åpnet sesongen med en 5-0-seier mot QPR og fulgte den opp med 3-0 mot West Ham helgen etter. Siden har det blitt uavgjort mot Sunderland og Reading og tap mot Everton og Stoke. Neste kamp spilles mot Wigan 20. oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.