RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Owen til Bristol City

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Championship-klubben kan gjøre sommerens transferkupp.

Det kan se ut som om det samles på gamle Liverpool-helter på Ashton Gate. I forrige uke ble David James klar for Bristol City, og nå kan Michael Owen bli nestemann inn porten.

Det skriver The Daily Mail torsdag.

Klubben skal nemlig ha forhørt seg med Manchester United om å få låne talentfulle Danny Welbeck fra Premier League-klubben, men skal ha fått beskjed om å låne Owen i stedet for.

Den tidligere Liverpool-spilleren har vært tilskuer siden han skadet seg mot Aston Villa i ligacupfinalen, men var tilbake onsdag og tegnet seg på scoringslisten mot Aircity XI.

Skulle avisen ha rett i sine spekulasjoner, vil dette trolig bli en av de mest overraskende overgangene i engelsk fotball noensinne. Så langt er det imidlertid bare rykter som går.

- Jeg føler meg syk. Jeg tror ikke hjertet mitt tåler dette, skriver en Bristol City-supporter om ryktene rundt Owen, og sikter til at klubben bør ha en ny spiss på plass før serieåpningen lørdag.

Og siden det er torsdag, her er et knippe andre svært overraskende overganger i engelsk fotball: Luther Blissett fra Watford til AC Milan i 1983, Allan Simonsen fra Barcelona til Charlton i 1983, Ali Dia hentet gratis til Southampton i 1996, Ronnie O'Brien fra Middlesbrough til Juventus i 1999, Craig Davies fra Oxford til Verona i 2006, Socrates gratis til Garforth Town i 2004, og Sol Campbell tilbake til Arsenal.

Socrates fikk for øvrig 12 minutter på banen som innbytter, i en alder av 50 år.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere