RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Paris Saint-Germain er desperat

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Nå har enda en manager takket nei til den managerjobben.

Paris Saint-Germain blir mer og mer desperat i jakten på ny manager, skriver The Guardian.

Forrige uke valgte Tottenham-sjef André Villas-Boas å takke nei til managerjobben på Parc des Princes. Onsdag gjorde tidligere England-manager Fabio Capello det samme.

Italieneren er for øyeblikket manager for det russiske landslaget og skal ikke ha latt seg friste av tilbudet om en ettårskontrakt med den styrtrike franske seriemesteren.

Ifølge The Guardian var det italienerens sønn, Pierfilippo Capello, som tok seg av forhandlingene med PSG-president Nassel al Khelaifi og sportsdirektør Leonardo.

Ville betale utkjøpsklausul
PSG var allerede enig om å betale utkjøpsklausulen på 2,6 millioner pund for 67-åringen. Den franske seriemesteren hadde også tenkt til å betale Tottenham 10 millioner pund for kjøpe ut Villas-Boas, men nå har altså begge managerne takket nei.

Det er lengden på kontrakten som skal være årsaken til at Capello ikke valgte å takke ja til tilbudet fra PSG onsdag. Det er nå ventet at Capello reiser til Brasil for å få med seg resten av Confederations Cup.

Ser på andre kandidater
PSG vil nå se etter andre kandidater til å ta over managerjobben i Paris.

The Guardian skriver nå at PSG vurderer Michael Laudrup, Marco van Basten, Frank Rijkaard og Claude Makelele som nye kandidater til å ta over jobben til Carlo Ancelotti.

Ancelotti ledet PSG til seriegull forrige sesong, men italieneren skal ta over managerjobben i Real Madrid kommende sesong.

Den franske seriemesteren skal allerede ha vært i kontakt med Manuel Pellegrini og Guus Hiddink om å ta over etter Ancelotti, og nå har altså to nye kandidater (Villas-Boas og Capello) takket nei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere