RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Passer bra å møte Arsenal nå

Chelsea strutter av selvtillit etter at gruppeseieren i Champions League ble sikret.

PORTO - CHELSEA 0-1: Nicolas Anelka headet inn kampens eneste mål da de to beste lagene i Champions Leagues gruppe D møttes i Porto onsdag kveld.

Carlo Ancelotti var svært fornøyd med spillernes innsats i den tøffe bortekampen. Naturligvis var han også svært fornøyd med at Chelsea har sikret gruppeseieren og dermed vil møte et toerlag i en av de andre gruppene når åttedelsfinalene skal spilles i februar.

- Fortjent seier
- Det var viktig, for målet vårt var å vinne gruppen. Vi har gjorde det veldig bra, for det er ikke enkelt å vinne her. Men laget spilte bra. Vi tok noen sjanser i første omgang, men den andre var bedre og seieren fortjent, sier Carlo Ancelotti, Chelseas så langt svært suksessfulle manager.

Onsdagens kamp var den tredje i årets sesong hvor Chelsea har vunnet med ett mål i Champions League. Anelka har faktisk scoret målet i alle disse kampene.

- Laget viste mot og personlighet. Ikke hele tiden, men i perioder. Vi er i god form og det er viktig å holde på den. Spillerne er i god form mentalt. Vi vet at vi har en vanskelig kamp mot Arsenal på søndag, men det passer bra å spille mot dem nå, mener Ancelotti.

Lampard tilbake?
Chelsea har et godt håp om at Frank Lampard vil kunne returnere fra skade i londonderbyet.

- Han har trent de to siste dagene og vil trene med laget i morgen, bekrefter Ancelotti.

Chelsea topper Premier League med 33 poeng etter 13 runder og har bare tapt to seriekamper denne sesongen. Arsenal befinner seg på tredjeplass, åtte poeng bak, mens Manchester United ligger mellom de to londonlagene med sine 28 poeng.

- Hadde sjanser
Porto må nå ta til takke med andreplassen i gruppen, men er uansett sikret avansement. Hjemmelagets trener, Jesualdo Ferreira, mener at Chelseas laginnsats og Portos sjansesløseri bidro til onsdagens tap.

- Resultatet viser ikke hvordan vi presterte på banen. Vi hadde noen sjanser til å score, men tok ikke vare på dem, sukker Ferreira.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere