Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pessotto var deprimert

Foto: (FOTO: EPA/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Nye opplysninger tyder på at Juventus-direktør Gianluca Pessottos dramatiske fall var et selvmordsforsøk.

Pessottos kone Reana bekrefter overfor italiensk presse at mannen var deprimert fordi han ikke følte seg i stand til å utføre jobben sin godt nok, skriver VG Nett.

- Han fortalte meg til stadighet at det var for stor forskjell fra å være på banen til å sitte bak et skrivebord, sier Reana Pessotto til sportsavisen Gazzetta dello Sport.

- Tilstanden er alvorlig
Tirsdag falt - eller hoppet - Gianluca Pessotto 15 meter fra et vindu i Juventus' klubbhus. Han overlevde fallet, men ble alvorlig skadet. Hendelsen etterforskes nå av italiensk politi som et selvmordsforsøk, melder TV 2 Sporten.

- De neste 48 timene vil bli avgjørende. Tilstanden hans er veldig, veldig alvorlig, selv om han er blitt litt bedre siden i går som et resultat av at blødningene har stoppet, opplyser en pressetalsmann ved sykehuset ifølge nyhetsbyrået AP.

Italias landslagskaptein Fabio Cannavaro fikk vite om hendelsen under pressekonferansen til den italienske VM-troppen tirsdag. Hvordan han reagerte, ser du i web-tv-innslaget øverst i saken.

Reiste hjem
Ifølge AP ble Alessandro Del Piero, Gianluca Zambrotta og Italias assistenttrener Ciro Ferrara flydd til Torino for å besøke sin skadde klubbkollega. De returnerer til den italienske VM-troppen onsdag.

Juventus er tungt inne i korrupsjonsskandalen i italiensk fotball, og klubben risikerer å bli degradert til serie C. De kan også bli fratatt mesterskapstitler.

Gianluca Pessotto, som var helt fersk i direktørjobben, er imidlertid ikke personlig tiltalt i saken.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!