- Plager meg ikke at Taarabt stakk

Foto: Getty Images / All Over Press

Adel Taarabt dro hjem i pausen under 0-6-tapet.

QPR-manager Neil Warnock har ingen problemer med at Adel Taarabt dro hjem i pausen fra søndagens London-derby mot Fulham.

I søndagens 0-6-tap for Fulham tok Neil Warnock ut Adel Taarabt i pausen for å gjøre forandringer i en forsvarsrekke som ikke klarte å holde stand mot Andy Johnson og resten av londonrivalen.

Adel Taarabt svarte med å dra fra Craven Cottage, men Neil Warnock anser ikke dette som et problem for laget.

- For min del har jeg ikke noe problem med at han dro fra stadion. Det var ingen krangel i garderoben, han fikk enkelt og greit beskjed om at han ble tatt av for å styrke forsvarsfireren. Jeg hadde vært mer bekymret hvis han hadde vært glad for å bli byttet ut, sier Warnock til The Independent.

Også Shaun Derry ble tatt av ved pause, men han ble igjen og så kampen på Craven Cottage.

- De er to forskjellige typer. Adel er ung og rastløs, og han har en tendens til å gjøre slike ting. I fjor ga han seg på det marokkanske landslaget, og gjett hvor han er på vei hen akkurat nå for å spille kamp. Min største bekymring akkurat nå er hvilke forsvarere vi har tilgjengelig mot Blackburn, ikke Adel.

Adel Taarabt mistet i år kapteinsbindet til nykommeren Joey Barton, men dette skal være en konsekvens av Bartons erfaring og ikke Taarabts korte lunte.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.