RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Plagsomt med Drillo

Sist oppdatert:
- Det begynner å bli plagsomt med Drillo. Jeg får assosiasjoner til de to gutta på balkongen i Muppet Show, sier leder for Norsk Supporterallianse, Richard Jansen.TV 2 Nettavisens lesere: - Hold kjeft, Drillo

Se gårsdagens Tabloid på web-TV her (betaltjeneste) .

Han ble sjokkert over Egil Drillo Olsens holdninger til fotball da de møttes før, under og etter sendingen i tirsdagens Tabloid på TV 2. Og han er ikke minst lei av alle de negative utspillene Egil Olsen kommer med i media.

Best at motstanderen har ballen
- Han mener faktisk at det er lurt å miste ballen. Jeg blir helt satt ut. Jeg trodde meningen var å ha ballen. Det er klart overganger er viktige, men se på de lagene som lå på de fire-fem første plassene i Tippeligaen i fjor. Ingen av de spiller Drillo-fotball, sier Richard Jansen til TV 2 Nettavisen.

- Hva mener du om Drillos mange utspill om landslag og spillestil?

- Det begynner å bli plagsomt. Jeg får assosiasjoner til de to gutta på balkongen i Muppet Show. Jeg synes det er illojalt av Drillo. Hadde han hatt de samme rammebetingelsene i sin tid - hvordan hadde resultatene blitt da? spør Jansen.

Hva er viktigst?
Spørsmålet Jansen stiller seg, er om det viktigste for Drillo rett og slett bare er å ha rett.

- Jeg skjønner ikke agendaen hans. Hva er viktigst - at Norge vinner, eller at Egil Olsen vinner den teoretiske øvelsen i å ha mest peiling på fotball?

Richard Jansen er oppløftet over det Åge Hareides nye landslag har vist i starten. Han gledet seg over kampen mot Sverige, men så ikke hele oppgjøret mot Honduras.

- Jeg synes det var morsomt. Men nå sitter ikke jeg og teller feil i forsvar. Det er vel heller ingen som tar bølgen fordi man setter offsidelinja riktig. Men jeg synes det var gøy - gøy å se at det er entusiasme igjen, mener Jansen.

Hva mener du om Drillo og «Nye Norge»? Skriv din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere