RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Politiet forhindret blodbad

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Gianluigi Buffon og spillerne på Juventus og Fiorentina måtte forlate banen midtveis i cupkampen i går kveld - med tårer i øynene.

Årsaken var at politiet måtte bruke tåregass for å skille de ville fotballsupporterne på tribunen fra hverandre. Kampen ble avbrutt i 28 minutter, og minst tre personer ble fraktet til sykehus.

Ifølge rapportene forhindret politiet et blodbad, skriver Aftonbladet.

Det var to minutter ut i 2. omgang at cupkampen mellom Fiorentina og Juventus utartet. Oppgjøret er hatmøtet med stor H i italiensk fotball, men det massive politioppmøtet forhindret ikke at hooliganene havnet i tottene på hverandre. Både på og utenfor Stadio Artemio Franchi.

Politiet så til slutt ingen annen utvei enn å skyte tåregasspatroner mot de mest ihuga slåsskjempene. Vinden var imidlertid kraftig i Firenze i går, slik at tåregassen på et tidspunkt nesten dekket hele banen. Til slutt så dommer Luca Palanca ingen annen utvei enn å sende spillerne inn i garderoben.

- Disse menneskene er dumme, og de vil ha oppmerksomhet. Om de får det, føler de seg viktige, og derfor vil jeg ikke snakke om dette, sa Juve-trener Fabio Capello etterpå.

Selve kampen endte 2-2, etter at Juventus kom tilbake etter å ha ligget under 0-2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere