- Porto-spillerne er ikke mannfolk

Roy Keane fikk se det røde kortet etter å ha tråkket på Porto-keeper Vitor Baia.

Roy Keane fikk se det røde kortet etter å ha tråkket på Porto-keeper Vitor Baia. Foto: (Reuters/Scanpix)

Gary Neville sier han er forbløffet over Porto-spillernes tjuvtriks og skuespiller-fakter. - De oppfører seg ikke som mannfolk, mener United-backen.

United må snu 1-2 fra det første oppgjøret for å ta seg til kvartfinalene. Etter kampen i Portugal var Alex Ferguson rasende på Porto-spillernes oppførsel, og mente de kastet seg ned ved den minste berøring.

Særlig fikk keeper Vitor Baias reaksjon etter sammenstøtet med Roy Keane Ferguson til å se rødt. Nå følger Neville opp kritikken sjefen kom med for to uker siden.

- Jeg så bortekampen om igjen på TV, og ble forbløffet over tjuvtriksene deres. De rullet jo rundt tre og fire ganger når de lå nede. Jeg synes ikke mannfolk burde oppføre seg slik, sier landslagsspilleren til Sky Sports.

- Jeg sier ikke at de ikke skulle hatt frispark, men vi trodde vi spilte mot mannfolk. De rullet jo rundt på gresset som om de skulle vært skutt.

- De burde ikke oppføre seg slik, det er ikke bra for fotballen, sier Neville, som har en bønn til dommeren i kveldens returkamp:

- Vi trenger en myndig dommer som ikke tolererer slike ting. Hvis det gjentar seg vil det bli en lang kveld for oss, og supporterne vil ble veldig frustrerte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag