*Nettavisen* Sport.

- Premier League-klubb vil ha Solskjær

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Igjen blir Molde-sjefen koblet til en managerjobb i England.

05.04.12 09:25

Wolverhampton ønsker Ole Gunnar Solskjær eller Paul Ince som ny manager, hevder Daily Mail.

«Ulvene» ligger helt sist på tabellen i Premier League, noe som gjorde at Mick McCarthy fikk sparken i februar. Assistenttrener Terry Connor tok over det midlertidige ansvaret for klubben, men får ikke beholde jobben.

Foretrekker Solskjær
I stedet skal Molde-trener Solskjær være blant de to heteste kandidatene til jobben. En jobb som trolig innebærer spill i Championship neste sesong.

Multimilliardæren Steve Morgan eier klubben, og han skal ifølge Daily Mail ha sett seg ut Ole Gunnar Solskjær eller Paul Ince som ny manager. Daily Mail hevder å vite at Solskjær er den foretrukne kandidaten, og avisen skryter av jobben Solskjær har gjort for Molde.

Morgan ønsker en ung og talentfull manager, og mener Solskjær er den perfekte kandidaten, hevder avisen.

Dette er ikke første gang Solskjær blir satt i sammenheng med jobber i Premier League, og man skal ha i bakhodet at engelske tabloidaviser er flinke til å skape røyk uten ild.

- Har kommet tilbud
Molde-treneren ble i fjor koblet til både Blackburn og Portsmouth, og Solskjær innrømmet senere i sesongen at det hadde kommet tilbud, uten å navngi de bestemte klubbene.

- Jeg vil ikke akkurat si at telefonen min har ringt og ringt, hovedsakelig fordi ingen har privatnummeret mitt. Men det har kommet tilbud, ja, sa United-legenden.

I et intervju med den britiske storavisen The Telegraph innrømmet samtidig 38-åringen at det er mulig å lokke han bort fra Romsdalen.

- Jeg kan si dette: Jeg ser meg ikke om etter noe nytt. Men hvis det skjer, skjer det. Dukker det rette tilbudet opp, kan jeg ikke utelukke noen ting, sa han den gangen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.