- Premier League-profil jaktes av gigantklubber

PÅ VEI BORT: En rekke klubber ønsker seg Sadio Mané.

PÅ VEI BORT: En rekke klubber ønsker seg Sadio Mané. Foto: (Getty Images)

Det kan bli budkrig neste sommer.

Sadio Mané har vært en enorm suksess for Southampton etter at han ble hentet fra Red Bull Salzburg i 2014. 23-åringen har blant annet notert seg for det raskeste hat tricket i Premier League-historien.

Sist sesong nettet han tre ganger på to minutter og 56 sekunder mot Aston Villa og slettet rekorden til Robbie Fowler fra 1994.

Southampton betalte 11,8 millioner pund for spilleren da han ble hentet fra Østerrike, men kystklubben vil trolig få igjen langt mer enn det, skulle de velge å selge suksesspilleren. Ifølge Daily Mail er både tyske Bayern München og Manchester United ute etter å sikre seg 23-åringen.

Chelsea skal også ha vist konkret interesse for spilleren.

United har imidlertid fulgt Mané lengst og manager Louis van Gaal kan komme til å gjøre et framstøt allerede i januar, men det er lite trolig at Southampton vil slippe en sentral spiller midt i sesongen.

Spilleren selv skal være interessert i en overgang til Old Trafford-klubben, men United må trolig bla opp hele 40 millioner pund, ifølge Daily Mail, for å sikre seg spilleren allerede nå i vinter.

Etter sesongen skal Southampton være klare for å «cashe inn» på Mané, men da må United belage seg på beinhard kamp fra andre klubber.

Daily Mail hevder å vite at Southampton alt har startet arbeidet med å finne en erstatter for Mané.

Southampton har tidligere forsøkt å forhandle fram en ny kontrakt for Mané, som nå har en avtale fram til 2018, men mannen fra Senegal har ikke vist vilje til å forlenge sin kontrakt med kystklubben.

Mané har totalt spilt 51 kamper etter overgangen til Southampton og scoret 17 ganger for Premier League-klubben.

Han nettet blant annet det første målet da Southampton gikk på en 6-1-smell mot Liverpool i ligacupen nylig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.