RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Presset Forren til å bruke Solbakken

BRUKTE SOLBAKKEN: Vegard Forren fikk hjelp av Jim Solbakken da han ble solgt fra Molde til Southampton.
BRUKTE SOLBAKKEN: Vegard Forren fikk hjelp av Jim Solbakken da han ble solgt fra Molde til Southampton. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Molde ville ikke selge ham dersom han ikke brukte Jim Solbakken som agent, skriver Josimar.

Norges mest omtalte fotballagent, Jim Solbakken, har hatt en eller flere fingre med i spillet under en rekke transaksjoner hvor Molde er involvert.

Ifølge fotballmagasinet Josimar er det en naturlig forklaring på dette.

«Da Vegard Forren ble et salgsobjekt, fikk han klar beskjed av folk innad i Molde FK om å bruke Jim Solbakken som agent, ellers ville de ikke selge ham», skriver Josimar i sitt nyeste nummer, som kommer i butikkhyllene torsdag.

Josimar forteller videre at magasinet har en rekke uavhengige kilder som bekrefter dette.

- Da må kildene stå fram. Å komme med grunnløse rykter og påstander, det går verken an å forholde seg til eller kommentere, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Josimar.

Jim Solbakken er enig med Nordstrand Jacobsen.

- Hvis Josimar har kilder på noe sånt skulle være gjort, synes jeg kildene bør stå fram og være voksne nok til å gjøre det. Jeg vet at Forren signerte for meg ganske lenge før han gikk fra Molde, og at Vegard i ettertid har vært særdeles fornøyd, sier Jim Solbakken til Nettavisen.

Og legger til:

- Jeg synes at Josimar bør stå fram med kildene sine. Slike påstander forteller mer om seriøsiteten til Josimar som blad og deres eiere og redaktører.

Vegard Forren ble solgt til Southampton for rundt 30 millioner kroner kort tid etter at han skal ha gått med på å bruke Solbakken som agent. Kontrakten ble signert i januar 2013.

Et halvt år senere returnerte midtstopperen til Molde, uten å ha spilt en eneste ligakamp for Southampton.

Landslagsstopperen avfeier påstandene Josimar kommer med i sin nyeste utvage.

- Dette er bare tull og blir for dumt. Jeg valgte selv å signere for Jim fordi han er Norges beste agent og jeg følte at det var det riktige valget for at jeg skulle få sjansen i utlandet, sier Vegard Forren til Nettavisen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere