RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Prislappen kan skremme vekk storklubb

Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
AZ vil ha minst 20 millioner kroner for Markus Henriksen.

Alkmaars prislapp på Markus Henriksen kan skremme Celtic fra å hente nordmannen til skotsk fotball, ifølge Glasgow-avisen Evening Times.

Henriksen sliter med å få spilletid under trener Dick Advocaat i Alkmaar, men det gjør ikke at den nederlandske klubben er villig til å la ham gå billigere. Ifølge Evening Times vil Alkmaar ha minst 20 millioner kroner for ham.

Celtic-manager Neil Lennon har fulgt Henriksen tett siden han var Rosenborg-spiller. Klubben vurderte å hente ham allerede for nesten to år siden, men ga seg da Brugge inngikk avtale med Rosenborg om kjøp. Da Henriksen selv sa nei, var det for sent å gjøre noe i den vinterens overgangsvindu.

Evening Times skriver at Celtic var i samtaler om et kjøp et halvt år senere, men ønsket å vekte til plassen i mesterligaens gruppespill var sikret. Dermed kom Alkmaar dem i forkjøpet.

Henriksen spilte lenge fast i Alkmaar, men han har fått få sjanser siden Advocaat overtok trenerjobben. Lennon reiste til Nederland for å se Henriksen i cupkampen mot Heerenveen forrige uke, men 21-åringen ble sittende på benken kampen ut.

Overgangsvinduet åpner neste uke, og den neste måneden vil vise om Lennon mener Henriksen er verd prisen Alkmaar krever for ham. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere