RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Problemet er spillernes psyke

MOT NEDRYKK: Brede Hangeland og Fulham styrer mot nedrykk. Her er han i duell med Nikica Jelavic lørdag.
MOT NEDRYKK: Brede Hangeland og Fulham styrer mot nedrykk. Her er han i duell med Nikica Jelavic lørdag. Foto: John Walton (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Fulham så ut til å gå mot en viktig trepoenger.

FULHAM - HULL 2-2:

Brede Hangeland, John Arne Riise og Fulham må kjempe med nebb og klør mot nedrykk denne sesongen og så lenge ut til å gå mot en særdeles viktig seier mot Hull lørdag.

Ashkan Dejagah og Fernando Amorbieta sørget nemlig for at Fulham ledet 2-0, men scoringer av Nikica Jelavic og Shane Long i motsatt ende gjør at London-laget nå lever svært farlig.

SOM ET TAP: Fulham tapte to poeng i sluttminuttene mot Hull. Felix Magath ruslet slukøret av banen.

- Veldig skuffet
Fulham-trener Felix Magath avviser at spillerne er for dårlig trent, men tror heller psyken er det som spiller inn når laget gir fra seg en 2-0-ledelse mot slutten.

- Det er ikke et et fysisk problem, det sitter i hodet. Vi er veldig skuffet fordi vi spilte bra og ledet 2-0. Dessverre slapp vi inn et mål og ble presset tilbake, sa Magath etter kampslutt.

Han har imidlertid ikke gitt opp håpet om Premier League-spill også neste sesong.

- Selvfølgelig kan Fulham overleve. I dag hadde ti to eller tre hundreprosentsjanser som kunne avgjort. Da vi ikke scorte, må vi ta til takke med ett poeng, fortsatte han.

Drama
Etter en målløs og sjansefattig førsteomgang begynte det å skje ting i den andre omgangen på Craven Cottage. Felix Magath var neppe fornøyd med det som ble prestert før hvilen og gjorde to bytter ved halv tid.

Én av de som kom inn var Ashkan Dejagah og akkurat det angrer nok ikke Magath på. Iraneren mottok ballen utenfor sekstenmeteren, dro av en mann med en skuddfinte og plasserte ballen vakkert i motsatt hjørne.

Bare få minutter senere var det Fernando Amorbieta sin tur. Kieron Richardson, som kom inn for John Arne Riise ved pause, slo ballen inn til spanjolen. Fra rundt ti meter stusset han ballen i hjørnet, og Fulham ledet 2-0.

På dette tidspunktet av kampen så det ut til at vertene hadde full kontroll, men ut av ingenting slo Hull tilbake.

Hull slo tilbake
Sascha Riether forsøkte å hindre at en pasning ble slått mellom ham og sin nærmeste midtstopper, men sendte ballen i en bue mot eget mål da han prøvde å klarere. David Stockdale fikk en hånd på ballen, som gikk i tverrliggeren og havnet rett på Nikica Jelavic. Kroaten stupte inn reduseringen.

Hull fortsatte å kjøre på for en utligning og traff stengene bak Stockdale ved to anledninger.

Fire minutter før full tid skjedde det som lenge lå i luften. Shane Long dukket opp på bakerste stolpe og stupheadet inn 2-2.

Fulham har igjen Stoke borte og Crystal Palace hjemme i sine to siste Premier League-kamper. For øyeblikket ligger Riise, Hangeland og co. under streken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere