- Prøver å ødelegge for skottene

Foto: (AP/Scanpix)

Det skotske fotballforbundet irritert på Barry Ferguson. Igjen.

Barry Ferguson og keeper Allan McGregor er ute av det landslaget for alltid etter deltakelsen i den mye omtalte Boozegate-saken. De skotske spillerne fikk lov til å ta et par pils kvelden etter kampen mot Nederland tidligere i år, men de to fortsatte til langt utpå neste dag.

Dermed var de ute.

Mandag fortalte omsider Ferguson sin versjon til skotske Daily Record.

- Måten det skotske fotballforbundet løste denne saken på, var en vits, sier Birmingham-spilleren.

- Jeg hadde spilt 45 kamper for Skottland. Jeg hadde vært lagkaptein i flere år. Så sendte de kun en faks hvor de fastslo at jeg aldri mer kom til å spille for landslaget. Det var alt. En faks. Ingen som ringte meg. Ingenting. For meg oppsummerer det forbundet. De aner ikke hvordan de skal ta seg av noe på en ordentlig måte, fortsetter han.

Uttalelsene får ifølge Daily Record skottenes generalsekretær, Gordon Smith, til å se rødt. Han mener timingen er bevisst for å forstyrre skottene før kampen mot Norge.

- Timingen på dette er intet uhell. Det er som forventet. Men vi fokuserer kun på onsdagens kamp, og jeg kommer ikke til å svare på spørsmål om noe annet. Dette hendte for fire måneder siden, vi er i Oslo, og når det gjelder spillerstallen så er Barry borte, sier Smith.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.