RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- PSG vil ha Ødegaard


ØNSKET: Martin Ødegaard skal være på radaren til franske PSG.
ØNSKET: Martin Ødegaard skal være på radaren til franske PSG. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Skal stå på blokka til storklubben.

Paris Saint-Germain skal ha Martin Ødegaard høyt på ønskelisten til neste år, melder den spanske avisen AS, som gjengir den franske avisen Le10Sport. Ideen til PSG skal være å selge den argentinske landslagspilleren Ezequiel Lavezzi for å gjøre plass til drammensgutten.

Det meldes også at PSG vet at en overgang for Ødegaard vil bli veldig vanskelig å få i stand, med tanke på at han holdes i veldig høy kurs for fremtiden på Santiago Bernabéu. AS mener også å vite at til tross for viktigheten hos Real Madrid Castilla så planlegger hovedtrener Rafael Benítez å introdusere nordmannen sakte, men sikkert inn på førstelaget.

Ekspert på spansk fotball, Petter Veland, sier imidlertid til Nettavisen senere onsdag at han har liten tro på disse ryktene som nå gjengis.

LES HVA DEN PROFILERTE EKSPERTEN MENER HER

Ødegaard var med Real Madrid på turné til Australia i sommer, men har til gode å i det hele tatt være på benken i de fire første kampene Madrid-klubben har spilt denne sesongen. Ødegaard har dog figuert mye hos Zinédine Zidanes Real Madrid Castilla. Ødegaard var også med i troppen mot Bulgaria og Kroatia, men heller ikke der fikk han tillit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere